Niin siis taas oltiin Hyökiksellä joojoo..Tiedetään tiedetään... Mut se on niin pirskatin hyvä kenttä ja siel on hyvä häiriö..Mukana oli:Riikka,Hula ja Rölli.Maaret,Ilpo ja Irma.Kata,Paavo ja Tazi.Minä ja tytöt sekä Pekka taas ohjailemassa meitä.Ilma oli aivan mahtava mutta hiekka kenttä pikkasen pölisi..
Ruskan kanssa Seuraaminen kytkettynä,Jäävät ja Luoksetulo.Nyt kiinnitettiin perusasentoihin huomiota ja
ne löytyikin jostakin sopukoista,sillä seurauksella että muutamassa liikkeessä Ruska taas ennakoi perusasentoihin.Hitsin hitsi ei sit oo kumminkaan päin hyvä! Nyt alan tekemään niin jos ennakoi laitan takaisin maahan tai seisomaan ja menen uudestaan pois ja palaan virelle ja yritän uudestaan..Kokeillaan toimikko se sitten..Niin reilu 4 viikkoo SM-Kisoihin et hyvä alkaa nyt jotain uutta kokeilee..??
Camin kanssa seuraaminen vapaana,jäävät ja luoksetulo.Cami pääsi tällä kertaa koko porukan viimesenä
starttaamaan ja oli ilmeisesti höyrynnyt odottaessa itsestään mehut pois,pientä häröilyä oli vähän joka liikkeessa havaittavissa.Onneks se on niin kuuliainen että sen saa kyl kuitenkin hyvin kontaktiin melkein tilanteessa kun tilanteessa.No täytyy myöntää et 3,5h tuol paahteessa sai kyl minutkin pikkasen puutumaan.
Sitä kun ei oo viellä "Kesään" tottunut...