Tänään oltiin tokoilemassa Jokelassa joukkue piirinmestaruudesta.Ruska ei oo oikein pelittänyt viime kisoissa ja samaa jakui. Pisteitä saatiin 121 3-tulos ja 7./13. Tuomarina toimi tiukkaakin tiukempi Kaisa Lähdesmäki.

Pisteet:

Paikalla makuu 0p (nousi heti istumaan kun poistuin..Pelkäsi vieressä lepattavaa kehänauhaa jota vilkuili koko paikalla olon ajan..Meni kuitenkin nolonnäköisenä maahan kun tajusi tehneensä väärin..)

seuraaminen 7p (ei yhtään Ruskan tapaista..väljä ja kontakti tippui)

maahanmeno 8p (muuten hyvä mutta maahanmeno hidas)

luoksetulo 6p (ei riittävän napakka pysähdys)

seisominen 6p (seurasi katseellaan mua kun kävelin koiran taakse ja oli liikuttanut toista jalkaa aavistuksen)

nouto 8p (R joutui pikkasen etsii kapulaa muuten kyllä hyvä)

kaukot 7p (tosi hyvät ja ripeät vaihdot mutta koira eteni hiukan)

hyppy 8p (must ei mitään vikaa mutta Kaisa olisi halunnut vauhdikkaamman..)

kok.vaik.8p (kuulemma ihan ok)

Pisteemme riitti kuitenkin siihen että ne laskettiin joukkueen pisteisiin. (lasketaan 2 parhaat elemman ja parhaimman ylemmän luokan pisteet eli pisteet laskettiin:Jenniltä (evl) Heidi (alo) ja me (avo)

Yksilö piirinmestaruus tulikin yllätys yllätys Kellokoisken Heiluhäntiin kun Jenni ja Gorgi Piitu tykittivät EVL 1-Tuloksen pistein 293p!!!! jee vielä kerran onnea!

Päivän kruunasi vielä se että Heiluhäntien joukkue (joukkueessa: Jenni&Piitu,Heidi&Helmi,Minä&Ruska,Päivi&Pommi ja Taija&Mangnus) saavuttivat tuloksellaan Uudenmaan kennelpiirin piirinmestaruus pronssiä!!!!!!!! HYVÄ HEILUHÄNNÄT!!!!!