Tänään oltiin taas porukalla treenaamassa.Kata&Paavo&Tazi,Riikka&Pekka&Hula&Rölli,minä&Cami&Ruska.Täytyy sanoo et hyvin on jo alkanut toi Rölli Pekan kanssa toimimaan.Riikkakin jo käpötteli pienillä askelilla ilman keppejä.Kata "guru"on saanut pienen Tazin jo hienosti kontaktiin.Paavo on nyt vaan muuten sellainen super Paavo voi että niiden treenaamista on kiva katsoa ja toivoa (Voi kumpa meilläkin menisi joskus vielä noin hienosti) Paavo pääsi suomen maajoukkueeseen kisaamaan tokoa eli on kyllä paikkansa siellä ansainnut.
*Ensin Cami,kentällä oli poikia potkimassa palloa ja se oli aluksi Camille liian iso häiriö.Kuitenkin jonkun aikaa katsekontaktia otettuamme alkoi rentoutumaan.Sivulle tuloa ja siinä pysymistä.Siinä oli liikaa vauhtia ja meni pikkasen sähläilyksi.Maahan menoa,siinä on hienot putoavat menot.Onnistuu jo todella hienosti.
Otimme myös muutaman paikallaan makuun,siirryin pari metriä ja muutaman sekunnin kuluttua vapautus ja nami lensi taakse.Hienosti malttaa jo pirpana odottaa.Lopuksi otimme muutaman hypyn,perusasennosta heitin makkaran ja käskynä hyppy,ilmassa naksautin ja alastulossa stop ja palkka ja vapaa aika hyvin ottaa jo tässä käskyjä vastaan.Hieno tyttö.
*Ruska kävi niin kuumana kun oli joutunut odottamaan autossa omaa vuoroaan,
ettei meinannut nahoissaan pysyä.Laitoinkin sen vielä hetkeksi kiinni ja hain repusta palkat ja lelut.
Sen jälkeen otimme seuraamista ja kylläpäs tulikin vauhtia sekä suorilla että käännöksissä.
Liikkeestä seisominen meni ihan tavalliseen tapaan stoppaa hyvin käskystä,palasin metrin päähän koirasta ja vapautin taka pallolla.Liikkeestä maahan taas takkuili..
Hypyt meni ihan ok! Hyppy,Stop ja vapaa,pallo taakse.
Pekan kanssa keskustelimme maahan meno ongelmista ja Pekka oli sitä mieltä
että käskyni on liian nopea minun pitäisi venyttää sitä.Kokeilin pari kertaa Maaahaaan ja hitto sehän toimii.Pekalle super hyper kiitokset tästä!!!!
Otettiin lopuksi paikalla makuu,Kata käskytti Ruska ja Rölli makuu ja Hula paikalla istuminen.
Koirat perusasentoon käsky:Maaaaaaaahan ja niimpä likka menikin heti ensimmäisellä eikä mun
tarvinnut edes sormella näyttää maata hienosti odotti täyden ajan ja käskystä vasta perusasentoon.
YES!!!!!Jatkossakin vaan enemmän ryhmä harjoituksia ne toimii parhaiten ja minun itseni on
jotenkin helpompi tehdä silloin kun kentällä huseeraa muitakin.
Isot kiitokset taas edellä mainituille treeniseurasta!