Olimme trenaamassa mitteli-porukalla heilareiden kentällä.
Minä&Ruska&Camilla,Riikka P&Hula&Rölli,Kata&Paavo&Tazi,Suvi&Emmi,Riikka H&Nessa&Naomi ja käskyttäjänä Pekka siitä taasen Pekalle isoooot kiitokset.
Aloitimme paikalla makuulla:Ruska ei mennyt ekalla käskyllä maahan,pysyi kyllä hienosti paikalla mutta juuri kun palasin viereen sinkas ite istumaan.Tämä oli joskus meillä ongelma mutta nyt luulin sen jo jääneen hamaan menneisyyteen.Täytynee alkaa taas varmistelemaan odota odota käskyllä.
Sen jälkeen oli Suvin&Emmin yksilö suoritukset ja otin Ruskan kanssa seuraamisia askel kerrallaan sekä perusasennossa kontaktissa.
Pekan käskytyksella otimme ensin seuraamisen remmissä ja se meni mielestäni hienosti,
Pekka kehui perusasentoja ja että Ruska korjaa jo hienosi itse oikeaan paikkaan.
Ilman remmiä seuraaminen oli pikkasen väljempää mutta parani selvästi loppua kohden,
myös tässä perusasennot olivat hienot.Liikkeestä maahan:Otin kerran paikalla maahan ja jouduin kaks kertaa taas sanomaan.Liikkeestä maahan meno meni ihan jees pienellä hidastuksella.Otimme tämän kaksi kertaa.Luoksetulo:Tässä oli todella vauhtia ja hienosti suoraan perusasentoon yes,yes..Liikkestä seisominen:Todella hieno seuraaminen ja hieno suora pysähtyminen Ruska jopa malttoi seisoa ja odottaa että pääsin sivulle ja annoin "sivu" käskyn.Lopuksi otimme hypyn,sitä hiukkasen jännitin koska on meillä takkuillut aika pahasti.
Hyppy kahdella käskyllä mutta minun palaaminen Ruskan viereen ja perusasento onnistuivat  niin hyvin et ei ees kaksoiskäsky harmittanut JIPPIIIIII
Camillan kanssa otin seuraamista askel ja kahden askeleen sarjoissa sekä ihan perusasennon viilaamista.Liikkeestä maahan menoa ja siellä hiukan pysymistä.
Lopuksi otimme näyttelyharjoituksia koska Lauantaina olisi Tuusulassa näyttelyt.
Juoksimme kehää ja harjoittelimme juoksusta suoraan pysähtymistä näyttelyasentoon.
saapi nähä miten onnistuu nyt on ainakin ihan kivasti hoksannut sen seiso sanan ja tarkoituksen.Pitäkäähän peukkuja et menis hyvin näytöt.
Viikonloppuna olemme taas möksällä ja lupaan ehtiä myös treenaamaankin.