Ajattelin hyödyntää aikaa kun Aleksi oli koulussa ja painua kentälle treenaamaan.
Otin kummatkin tytöt mukaan.Ruskan kanssa vedettiin treenit ilman nami palkaa.
Jaoin liikkeet kolmeen eri osaan ensin paikallamakuu,seuraaminen remmissä,seuraaminen ilman remmiä sitten pieni tauko. Sen jälkeen maahanmeno seuraamisen yhteydessä,luoksetulo ja seisominen seuraamisen yhteydessä.Sitten taas pieni tauko ja leikki palkalla ja lopuksi otin hypyn.
Paikalla makuu:Ruskaa pikkasen kiinnosti vieressä olevat puistohemmot ruohonleikkureineen
mutta pysyi hienosti loppuun asti.
Seuraaminen:Alku meni hyvin sitten alkoi pikkasen edistää koska ei namia tippunut.
Seuraaminen vapaana:Alussa jouduin toistamaan käskyn koska meinasi lähteä ihan omiaan kuitenkin loppu meni hienosti ja perusasennot olivat hyvät.Sitten tauko ja juostiin kentän laidalle ja palkkasin pallolla.
Liikkeestä maahan:Otin kerran kehän laidalla Ruskan sivulla maahan ja sitten menimme kentälle
ja aloitimme liikkeen,tosi hieno maahan meno ja vauhdikas.
Luoksetulo:Voi hemmetti!!!Taisi olla pikkasen liian pitkä matka mutta se vauhti mikä likalla
oli en voinut muuta ku alkaa nauraa se tuli oikeesti niin hemmetin kovaa että nurmikko pöllys.
Liikkeestä seisominen:hienosti meni ei mitään ongelmia.Myös näin kisoissa kiitos!
Taas pieni tauko ja kävin kehän laidalla palkkaamassa pallolla.
Lopuksi otimme hypyn:Menimme kohti estettä ja Ruska alkoi jo intoilemaan aloin heti rauhoitella sitä.Odota odota jne..Päästiin esteen eteen ja Raketti Ruska syöksähti kohti estettä.Komensin sen sivulle ja onneksi tuli takaisin sitten odotin hetken ja annoin käskyn hyppy ja Ruska hyppäsi.Vein liikkeen lopun perusasentoa lukuunottamatta loppuun palkkasin sivulla suoraan seisomisesta koska Ruska ennakoi niin pahasti perusasentoja.Nice!!!!
Näin jos menisi kisatkin niin olisin enempi ku tyytyväinen mutta niinhän se menee KYL NE KOTONA OSAA!!!
Camin kanssa otettiin tänään liikkeestä maahan,lyhyt paikalla makuu ja hyppy.
Hyppy oli uusi liike ja olikin Camin mielestä tosi nasta juttu.Hoksasi heti liikkeen,käskystä hyppy ja stop.Vapautin ja palkkasin seisomisesta heittämällä namin.Välillä tuntuisi että olisi hyvä jos tota virtaa ei olisi ihan niin paljon olisi noiden perusasioiden opettaminen ja oikealla hetkellä palkkaaminen pikkasen helpompaa.
Paikalla makuussa Cami kestää jo minun noin 10-15 metrin poistumisen.Käväisin kerran palkkaamassa makuussa ja peruutin taas pois.Kesto noin minuutti yhteensä.
Liikkeestä maahan on kyllä vauhdikas mutta asento jää tosi vinoon,tähän täytyy alkaa heti keksimään jotain jippoa ennenkuin Cami oppii vinon asennon.
Kirjoittelen taas kunhan koneelle kerkiän,mulla meni omasta koneesta näyttö pimeeks ja nyt pitäs alkaa metsästämään uutta näyttöä.Siihen asti kirjoittelen aina silloin kun satun koneelle 
pääsemään.