Olipas ihkut treenit!Mittari näytti 29´c ja kivaa oli,koirat oli aivan intona vaikka luulis että olis tuollainen kuumuus jo vauhtia latistanut.

Ruskan kanssa aloitimme:Otimme ns.kisa treenit joten teimme alon liikkeet kahdessa osassa.Aloitimme seuraamisella kytkettynä aika lyhykäisellä kaaviolla mutta paljon käännöksiä ja vaihdin vaihteluita.Hienosti tyttö seurasi ei voi muuta sanoa kun että onneksi olemme saaneet seuraamisen taas sujumaan.Sen jälkeen seuraaminen taluttimetta:Lähes samanlainen seuraamiskaavio kun edellä.Totta tosiaan nyt toimii myös tämä.Hienon seuraamisen lopetimme vapauttamalla suoraan liikkeestä pallon kanssa,mahtava turbo tyttö.Jäävistä otimme ensin liikkeestä seisomisen koska Ruska menee niin helposti maahan.Otin muutaman kerran pysäytyksen ja palasin vierelle vapautin suoraan seisomisesta koska Ruska tuppaa ennakoida niin pahasti perusasentoja.Kyllä meni hienosti!Luoksetulo:Tässä liikkeessä on kyllä sitten sitä kaivattua vauhtia,hyvä kun näin pöllyävän hiekän seasta koko koiraa.Matka oli vaihtelun vuoksi tosi pitkä n.40m.Liikkeestä maahan meno:nyt tämäkin meni ihan nappiin otin muutaman kerran ensin vapautin vaan takapalkalla ja sitten muutaman kerran palasin sivulle ja vapautin maasta ilman perusasentoa.Lopuksi paikalla makuu:En ottanut aikaa mutta matka oli taas tosi tosi pitkä ja hienosti se Ruska malttoi rauhassa pötköttää vaikka Cami huusi jo hulluna autossa omaa vuoroaan..Koska meillä meni niin hienosti päätin lisätä lisää liikkeitä harjoitus ohjelmaan.Kaukot ja luoksetulo pysähdyksillä. Ensin kaukot: Istu,maahan,istu toimii moitteettömasti n.3metrin päästä mutta seisominen nousee ja tulee mun eteen seisomaan.Pysäytykset luoksetulossa:Ensin jätin koiran ja kutsuin eritavalla kun vauhtiluoksetulossa,eli kutsuin vain tule! ja sitten stop! ja niinhän se Ruska pysähtyi kun seinään palkka lensi taakse.Otin muutaman kerran tänän ja sen jälkeen sama mutta maahan! ja palkka ja vapautus samalla lailla.Hienosti toimi tämäkin.Sen jälkeen liikkeet putkeen ensin tule! stop! tule! maahan! jippii jippii likka teki kun vanha konkari ja niin hemmetin hienot pysähdylset ja siirtymät kuitenkin todella kovalla vauhdilla.Yes Yes!!!Sen jälkeen olikin aika riekkua pallon kanssa ja syödä loput makkarat pussista.Et oon onsku,ihanii tytteleitä.

Camin kanssa ensin seuraamista muutamia askeleita ja paljon käännöksiä.Sen jälkeen aloimme hinkata paikalla makuuta,tosi hyvällä menestyksella tyttö nimittäin hokasi ett "ai jaa mun täytyy siis odottaa tässä maassa sua" ja ensin varovasti vaan peruutin taaemmaksi ja palasin varovasti Camin eteen ja palkkasin maasta ja vapautin.Otimme tätä muutaman kerran ja uskalsin jopa kääntää hetkeksi selkäni ja palasin taas palkkaamaan makuussa ollessa ja vapautin.Kertakaikkiaan ihanaa kun ad/hd alkaa keskittymään pikkuhiljaa.Ja myös ensimmäistä kertaa pääsimme ottamaan luoksetulon ilman avustajaa:Otin Camin perusasentoon ja pyysin odottamaan poistuin noin.10m ja odotin hetken,kutsuin sivulle ja palkkasin pikkuneidin pallolla.YES!!!!Et on mahtava fiilis!Sen jälkeen otimme liikkeestä seisomista:Vapaasta liikkeestä stop!jatkoin kaksi askelta ja käännyin ja palkkasin/vapautin taakse heittämällä.Tämäkin alkaa toimia ja kohta voin alkaa pidentää askeleita.Liikkeestä maahan:Vapaasta liikkeesta(Vierella mutta ei seuraten)Käsky maahan! ja otin taas 2-3 askelta käännyin ja palkkasin/vapautin taakse heittämällä.Sen jälkeen olikin hillitön makkara pussukka ja paljon leikkiä ja pallon retuutusta...Kyllä on taas virtaa itselläkin mennä taas tuollaisten treenien jälkeen uudestaankin kentälle...Kiitos Riikka ja Tanja mahtavsta harrastuskaverista!!