Nyt on surut jotakuinkin surtu ja Isä haudattu.Aika keskittyä olennaiseen eli Tokoon.                             Oltiin Hyvinkäällä hallissa treenaamassa ja kivaa oli.Tosi kiva paikka ja mahduttiin kaikki yhtä aikaa  treenaamaan.(7 koiraa).

Aluksi otin kontaktiharjoituksia ja seuraamisen käännöksiä ja askeleita,koska Ruska oli niin niin intona ettei meinannut nahoissaan pysyä.

Kaukot:Ekan kerran meni tooooosiiii hienosti,palkkasin jokaisen vaihdon jälkeen ja ruskea tyttö pysyi jopa paikallaan koska matka oli noin 2m ei vetovoima ollutkaan enään taaksepäin.Otimme treenien aikana muutamia toistoja ja vaihtelevalla menestyksellä.Aloitan takapalkan käytön.

Ruutu:Ekaa kertaa otettiin ruutuun juoksua ja likka hoksas sen heti,meni suoraan kun raketti sinne. Yhdessä käytiin viemässä ensin namikuppiin namit ja sitten lähetys ruutuun,osaa jo merkata ruudun!!

Luoksetulo:Ensin otin suoran ja sen jälkeen pysähdyksellä.Hieno oli pysähdys vaik se on vast harjoitus asteella.Alamme käyttää myös tähän takapalkkaa.Luoksetulossa eka pätkä käskyllä tule ja pysäytys vielä käsimerkillä ja stop käskyllä loppu pätkä käskyllä sivu.Tähän liikkeeseen olen kyllä tyytyväinen se on alusta asti sujunut tosi kivasti.

Jäävät:Otin nämä vaan kerran seiso ja kerran maahan koska menivät ihan nappiin.

Nouto:Ensimmäinen meni hienosti Ruska lähti heti käskystä ja toi kapulan jopa sivulle asti,se vaan tiputtaa sen samalla kun kääntyy sivulle.Alan tehdä uuden laisia harjoituksia,jätän ruskan odottamaan ja kävelen eteenpäin tiputan kapulan maahan ja annan käskyn tuo samalla kuitenkin itse kävelen hitaasti eteenpäin niin että ruska pääsee seuoraan sivulle ja joutuu kantamaan/pitämään kapulaa sivulla. Riikalta saatiin taas miljoona hyvää vinkkiä mitä kokeilemme tähän pito ongelmaan..Luotan kuitenkin et kyll tää täst!!

Loppuverkaksi hypimme agiesteitä ja ruskea oli ihan intona joten sain kipinän alkaa tiedustella agiryhmä paikkaa.Camilla oli kotona koska sillä on juoksu.Juoksun jälkeen alkaa myös Camilla teho treenit ja aika ottaa koulutus vakavissaan ja aluksi sellaisilla harjoituksilla jossa saa kuitenkin pinkoa kuten ruutu,luoksetulo jne..Myös Camillan kanssa haluaisin agitreeneihin koska siltä tyttöseltä ei ainakaan virtaa puutu ja jos sen saa vielä hallintaan niin aika tykki tulisi.Cami täytti vuoden joten nyt jo pääsee hyppimään.Eipä tässä oikestaan muuta tälläkertaa kirjoittelen taas seuraavan treenin jälkeen..