Otin Camillan käsittelyyn ensiksi ja sillä aikaa kun odottelin Ruskan kisaryhmän alkamista.
*Camin kanssa aluksi sivulla olo harjoituksia.
*Seuraamisia paljon käännöksiä ja paljon palkkaa.Camilla on rauhoittunut tosi kivasti ainakin seuraamisen suhteen,malttaa odottaa mihin suuntaan käännytään eikä koko ajan kulje takapuoli maassa valmiina istumaan vaan seuraa hienosti ja ryhdikkäästi.
*Paikalla makuu,muutaman metrin päässä ja kävin tiuhaan palkkaamassa,vieressä lämmittelevä spanieli pikkasen meinas häiritä nuoren neidin keskittymistä mutta ihan hienosti jaksoi odottaa.
*Liikkeestä maahanmeno tässä on tullut nyt pieni jäämis ongelma.Tippuu kyllä hienosti ja nopeasti maahan mutta meinaa sen jälkeen lähteä perään joten joudun kovasti varmistelemaan "odota,odota odota"
*Liikkeestä seisomisessa ihan sama,pysähtyy kyllä mut sit huomaa et mä kävelen ja tulee kiire tulla sivulle??
Jostan ihmeestä on tuollaisen liikkeen tarjoominen nyt jostain tullut?Elikkäs samaa varmistamista tähänkin.
*Suuntien harjoittelua otettiin suuntana oikea.
Harjoitus:Koira istuu edessäni noin 1,5m päässä,vien namin oikealle koiran sivulle noin parin metrin päähän
palaan paikalleni koiran eteen ja annan käskyn "OIKEA" ja näytän vielä kädellä suunnan.
Tämä on ainakin Camillan mielestä tosi hauska harjoitus.
Sitten piti viedäkkin likka aautoon ja kiiruhtaa kentälle Ruskan kanssa.

Aloitimme paikalla makuulla,käskytys evl eli yksitellen maahan.Ekaa kertaa menin kokonaan piiloon paikallamakuussa.Muuten meni hienosti Ruska kyllä pysyi paikallaan eikä paineistunut minun piilossa olosta mutta kun Riikka oli käskyttäjänä niin ei kestänyt Riikan kiertelyä ympärillään vaan nousi istumaan.
(Myös nurmikko oli märkä ja rännän peitossa)Kaukoohjauksella(noin.40metristä) sain kuitenkin Ruskan takaisin maahan.Palasimme koirien kohdalle ja Riikka pyöri Ruskaa ympäri niin että kehuin koko ajan tyttöä maassa olemisesta.
Sitten jako kahteen ryhmään.
*Jäävät liikkeet tehtiin idiootin tapaan,ekassa seisomisessa ruska kääntyi mua vastaan ja istahti,kävin kuitenkin nostamassa seisomaan ja tein uuden ringin.Muut jäävät meni tosi hienosti.
*Hyppy:Ensin otetiin avoimen hyppy ja koska palatessa Ruska kerkesi kiertää esteen otin sen uudestaan niin että heti hypyn jälkeen palkkasin ensin istumisesta ja sitten vastaa paluu hyppy ja siitä palkka.
Alokkaan hyppy sujui tosi hienosti.
*Nouto:No niin...Ensimmäistä kertaa nouto meni ihan nappiin vaikka oltiinkin ihmisten ilmoilla ja häiriössä.Yesssssss!!!!!Tästä siteen niiiiiin innostuneena kokeilimme hyppynoutoa ja se meni myös kun vanhalla tekijällä.Vähänkö oon onnellinen..Muutama kuukausi taaksepäin olin aivan saletti et tähän tyssäs toko ura hemmetin noutoon.Kiitos Riikka että jaksoit valaa minuun uskoa et kyllä se vielä noutaa.
Nyt ajattelin katsoa kisakalenteria et sais noi alokkaan kisat käytyy ja alettais tosissaan keskittyy avoimeen ja Camillan kanssa pääsis tosissaan alokkaaseen treenaamaan nim.sen oon päättänyt et ens kesään mennessä oltais Camin kaa ainakin yks alokkaan kisa käyty.
Tässäpä nämä tällä kertaa lisää kuulumisia taasen ku on aihetta.