Tänään meitä ei ollutkaan ku muutama treenaamassa joten tilaa oli. Selkä alko taas heti oireileen hallille päästyäni.Tosi kiva!! No hammasta purren koitin jotain saada aikaiseksi,motivaatio vaan tuppaa lakastua ku sattuu niin saatanasti..Ja lääkärit ei löydä mitään vikaa.. Camilla pääsi taas ensin syyniin.Aluksi naksuttelin ihan vaan pelkästä keskittymisestä ja kontaktista.Sen jälkeen ensin seuraamista yhden askeleen systeemillä ja paikalla käännöksiä.Sen jälkeen otin muutaman hiukan pidemmän pätkän missä kuitenkin paljon käännöksiä.Jäävistä liikkeistä mentiin taaksepäin.Seisomisesta palkkasin heti kun koira pysähtyi.Stop,"naks",palkka ja vapaa.Samalla lailla tein liikkeestä maahan menon.Maahan,"naks",palkka ja vapaa.Luokse tulossa Cami otti varas lähdön joten sitä otettiin muutaman  kerran.Harjoittelimme myös pelkkää paikalla istumista.Nouto otettiin ihan avon.tasamaa noutona ja hyvin meni.Lopuksi paikalla makuu mistä likka nousi pari kertaa istumaan joten lyhensin matkaa ja aikaa ja palkkasin naksuttimella. Loppu veryttelyksi heiteltiin lelua..

Ruskan kanssa aloitettiin paikalla makuulla,ryhmässä oli eritason kilpailevia koiria joten teimme pisimmän kaavan mukaan.Vaikka Ruskalla olikin saksanpaimenkoirat molemmilla puolilla oli tyttö tyyni ja rauhallinen.Hieno Tyttö!Seuraamista otettiin tänään kolmen askeleen pätkissä,paikalla käännöksiä ja peruuttamista.Jäävissä hinkattiin seisomista!!Luoksetulo otettiin ensin kahdella pysähdyksellä ja sen jälkeen pari suoraa ja täysiiii!Nouto sujui tänään hyvin,otin kaksi kertaa tasamaa noudon ja kumpikin ihan nappiin.
Lopuksi otin idiootti kävelyn niin että palkkasin koiran heti käskyn jälkeen  sekä naksulla että namilla.Loppuveryttelynä heiteltiin lelua.