Taasen onkin kotva kulunut sitten viime kirjoittelun.On oltu niin tuli persuksissa etten ole kert kaikkiaan edes muistanut ett pitäis tännekkin kirjoitella.No nyt ei kuitenkaan oo mitään ihmeellistä aihetta joten ihan jonniin joutavii nyt sit kirjoittelen.
Tänään on Ruskan kanssa eka BH-kurssi kerta.Ajattelin että laittaisin ihan oman osion Kursseista ja sitten voisin sinne lisätä myös BH-kokeen ja tulokset.Ruskalla pitäisi alkaa juoksu ja kyllä akka onkin niin kipakka et voip olla ettei mee kauaa..No toivottavasti kuitenkin kerettäis toi kurssi käydä.Nyt on treeneissä oikeestaan hinkattu alon liikkeitä viilaillen,SM-koitosta varten ja tarkoituksena olisi yks kisa käydä ennen kesäkuun alkua,
tai jos ykköstä ei tule niin sitten on varaa käydä vielä toinenkin kisa..SM kisois on tarkoitus olla alo-luokassa joten en voi hakea  kun yhden 1 tuloksen enään..
Camillan kanssa en osaa viel sanoo,tarkoitus oli startata kellokosken kisoissa mutta olenkin silloin kasvattaja kurssilla joten startti siirtynee loppukesään/Syksyyn.
Jos saisi Ruskalle sen TK1 ja BH-kokeen suoritetuksi hyväksytysti niin sitten keskittyisin Camiin ja sille samat suunnitelmat.