Ironista kun epäilin et aina voi jotain sattua..Niin nyt sitten kävi että pennun etsintä jatkuu yhä..
Ikävien sattumien summa.
Eilen kuitenkin oltiin "Vähä" treenaamassa,viiden aikoihin kentälle ja siinä se sitten hurahti se aika ja puol yhdeksän aikoihin lopeteltiin.Hienosti meni.Ruskan kanssa tehtiin alo läpi ja viilattiin liikkeestä maahan menoa.Seuraaminen parani taas ihan perkuleesti loppua kohden.Nyt otetaan suurimmaksi osaksi käännöksiä ja käännöksiä,mahdollisimman vähän suoria.Camillalle oli aluksi pikkasen liikaa häiriö koska samalla kentällä treenasi agility ryhmä.Seuraamiset meni hienosti silloin kun agi porukka oli takana,ei ottanut äänistä mitään paineita mutta sitten kun seurautettiin ryhmää kohden alkoi keskittyminen herpaantua ja alkoi edistämään..
Muuten olin tosi tyytyväinen liikkeestä maahan meni hyvin ja samoin seisominen pääsin jo muutamia askeleita eteenpäin sekä palasin vierelle pelkkasin ja vapautin suoraan seisomisesta.Hyppykin onnistui seisoi paikallaan ja EKAAA kertaan pääsin Camin sivulle ja seisoi yhä!!!! Palkkasin ja vapautin suoraan seisomisesta.Taitava tyttö,taitaa se pikku hiljaa alkaa oppia.Yes yes yes!!!!
Riikalle taas todella iiiiiiiiiiiiisot kiitokset treeni seurasta ja koulimisesta.
Minna oli myös Piksun kanssa kentällä.Piksun kanssa harjoiteltiin sivulle tuloa(Ilman käskyä,nami mangneetilla) Sekä seuraamisen alkeita,ihan muutamia askeleita.Luoksetulo ja lopuksi kaukokäskyjä eli ihan vaan paikallaan namilla houkutellen,istu,maahan,istu,maahan ja sitten istu,seiso,istu,seiso.
Nopea on pikku-mies oppimaan ja sangen taitava pentu.Todella hienosti keskittyi vaikka tosiaan agi-porukka rymisti mennä esteiden yli ihan vieressä.Ai niin Minna ja Piksu pääsivät penturyhmään tokoilemaan.Piksusta tulee huisin hyvä toko-koira...