Yhteis treenit ja "Pentu tapaaminen"
Ensin pääsi tänään Cami,Camilla on alkanut jäävien seisominen tökkimään taas!!
Ei millään malta seistä paikallaan vaan alkaa pikku hiljaa hiippailemaan perässä r..kele..
Eli otimme tätä monen monta toistoa ja niin että en antanut hiippailuun mahdollisuutta vaan vapautin heittämällä namin ennenkuin kerkesi lähtee hiipimään ja tietty hirmu bileet! Loppua kohden alkoi pysymään paikalla.Seuraaminen tosi hyvää joskin mun pitää muistaa kävellä paljon paljon reippaammin kun ruskan  kanssa koska muuten kerkii lyödä askelten välissä pyllyä maahan(On se nimittäin niin nopee likka)
Liikkeestä maahan meno tosi hyvä.Pienen pieni paikalla makuu,en odotuttanut kauaa koska oli niin virtanen.Ruskan kanssa avo läpi ja paikalla makuu otettiin lopuksi 4min.
Oli pikkasen kuutamolla joten juoksu alkaa tehdä tuloaan ja karvat pöllyää!!
Lopuksi Rauhan kanssa poseeraamista häiriössä,vieressä riehui työkaverini Sammari ja Pekan tyttären Ab (Amerikan bulldoggi) Tosi hienosti ottaa kontaktia ja tulee eteen seisomaan vaikka kesken leikin kun kutsutaan.Taitava Rampe!! Rohkeasti meni mukaan leikkiin   2x isompien mutta saman ikäiseten Sammarin ja Ab.n kanssa.En tosin turvallisuussyistä päästänyt vapaaksi leikkimään.Hoffe poikia Eelistä Ja Veetiä komensi kauheesti kun tuli yllättäen liian lähelle haistelemaan mutta heti perään oli singottava haistelemaan Rauhan rinnalla niin jättiläisen kokoisia poikia.Uskomaton pakkaus!