No joopa joo..eli jos viime treenit meni ihan nappiin niin nyt ei sit mennyt.
Pekka oli liikkurina meille,kiitos Pekka!
Seuraaminen:Aluksi meinasi alkaa haistelemaan joten jouduin ojentamaan..Loppu ihan hyvin.
Käännökset olisi saaneet olla mielestäni tiiviimpiä.
Jäävät
Maahan meno:Jäi sitten ISTUMAAN!!!!! Siis mitä? Ei sitten ole tätä koskaan aikaisemmin keksinyt joten mistä ihmeestä nyt sen keksi?Otettiin uudestaan ja sama juttu,taas uudestaan jäi seisomaan..Hmmm..otin kerran sivulla maahan ja takaisin perusasentoon sitten liikkeelle..
Nyt meni kyllä maahan mutta ennakoi mun käskyä..Joopa joo et sillei..
Luoksetulo:Vauhtia oli ihan sikana joten ei sitten pysähtynyt mun käskystä vaan tuli läpi.
Toisella kerralla pysähtyi mutta eteni ainakin 2 metriä.
Kolmannella kerralla otin lyhyemmän matkan ja se menikin sitten ihan hyvin.
Maahanmeno:Jäi istumaan..Hemmetin hemmetti..Toisella yrityksellä jäi hyvin seisomaan..
Nouto:Ihan hyvä,vaihtia oli mutta sähelsi palautuksessa ja tiputti samalla kapulan..nosti sen kyllä sitten takaisin minulle.Uusinta:Nyt vauhtia pikkaisen vähempi mutta kuitenkin reippaalla laukalla hieno palautus.
Kaukot:Eka istuminen ei sitten taas onnistunut..Jouduin kolmekertaa antamaan käskyn..
Kävin ottamassa Ruskan pois ja vaihdettiin paikkaa ja otettiin uudestaan hiukan lähempää no joopa joo se perkuleen eka nousu!!Liimaa oli joku vissiin laittanut.
Hyppy:No joku sentään onnistui se menikin ihan kympillä!!
Otin Kaukot uudestaan niin että matkaa oli n.6metrii ja mulla oli pallo kädessä..
Kyllähän nyt sitten tehtiin! Niin hienot vaihdot ettei mitään rajaa..
Mikä ihme tossa on? Olen treenannut tooooosi paljon niitä että palkka tulee heti ekasta vaihdosta..Ilmeisesti tarvitaan vaan ihan hitsin paljon enemmän treeniä.
Camikin pääsi pitkästä aikaan treenaamaan.Ylläri pylläri tauko oli tehnyt kutaa ja tyttö oli oma ad/hd persoonansa taas YES!!!!!!! En olisi ikinä uskonut olevani näin onnellinen sähläävästä mutta ihan intopinkeenä olevasta koirasta.Oli ihana katsella kuuttasataa syyhkivää koiraa.Alon liikkeetkin meni ihan ok sähläyksestä huolimatta.
Agility treenit menikin Ruskalla ihan hyvin.Mentiin kahdeksikko rataa ja opeteltiin valssaamaan..Oli kivaa!!Pientä irtaantumis ongelmaa ilmeni (Aikaisemmin ei ole ollut niin pahaa) Pääteltiin Merjan kanssa johtuvan siitä että suoraan toko-treeneistä siiryttiin agility kentälle,koska seurasi silmä tarkkana nami kättäni ja haki paikkaa koko ajan vasemmalle puolelleni.Eli mitä tästä opimme..? Ei suoraan tokosta agility treeneihin.
Merjalle iso kiitos ohjauksesta ja Jennin tuurauksesta.